Ketnet Zomertour

Just click the Add episode button at the bottom of the page or learn more in the TV Episodes submission guide. It looks like we dont have any episodes for this title yet.


Pin Van Leentje 3 Op Like Me Idool

Geen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas zaterdagmiddag.

. Zing en dans tijdens een heleboel straffe optredens van onder andere. Schrijf je in op de nieuwsbrief van de stad Tienen Privacyverklaring. Tussen 1400 en 1700 uur vinden er optredens plaats op het strand van Sarah Bavo Kaatje Kamiel Viktor GameKeepers Nachtwacht Samson Marie de KetnetBand en LikeMe.

De Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up. Geen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas zaterdagmiddag. De KetnetBand LikeMe Sarah Bavo en GameKeepers.

En ga in de selfiecorner op de foto. Kijk maar wat er gebeurt als onze vrienden van Ketnet het plein omtoveren in een festivalweide voor kinderen en met optredens van Sarah en Bavo Kaatje Kamiel en Victor Samson en Marie Nachtwacht Gamekeepers de Ketnetband en als afsluiter Like me op het podium verschijnen. Na de teleurstelling van vandaag is er hard gewerkt om een oplossing te vinden voor de Ketnet Zomertour in Zeebrugge morgen 10 juli.

En ga in de selfiecorner op de foto met je favoriete artiesten. Be the first to contribute. Tussen 1400 en 1700 uur vinden er optredens plaats op het strand van Sarah Bavo Kaatje Kamiel Viktor GameKeepers Nachtwacht Samson Marie de KetnetBand en LikeMe.

De openbare omroep laat weten dat er problemen zijn met een van de toeleveranciers waardoor de zomertour vandaag wordt geannuleerd. Heb je een uitzending gemist van Ketnet Zomertour en wil je dat in het vervolg voorkomen. En ga in de selfiecorner op de foto met je favoriete artiesten.

Ketnet Zomertour in extremis afgelast door materiaalproblemen bij podiumbouwer. Deze zomer strijken we opnieuw neer met een bruisend festivaldorp op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Ook de editie van morgen in Zeebrugge is nog niet zeker.

Ketnet Zomertour 20162019 Episode List. Ketnet voorziet in samenwerking met Fabric. De Ketnet Zomertour zou vanmiddag halt houden op de Grote Markt in Sint-Niklaas maar dat gaat niet door.

Ketnet Zomertour Dat fuiven en uit de bol gaan alleen iets zouden zijn voor de groten is onzin. Geen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas zaterdagmiddag. De Ketnet Zomertour wordt dit jaar ongetwijfeld opnieuw één groot feest en is bovendien gratis.

Ketnet voorziet in samenwerking met Fabric Magic ook randanimatie. De KetnetBand LikeMe Sarah Bavo en GameKeepers. Mis ook de kans niet om met één van deze toppers op de.

Dit had topdag moeten worden voor onze zomerkermis Sint-Niklaas Er werden vandaag een paar duizend joelende. De Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up. Ketnet Zomertour is een programma op de Belgische TV van Ketnet dat door de bezoekers van TVGemistbe een gemiddelde van 38 sterren heeft gekregen.

En ga in de selfiecorner op de foto met je favoriete artiesten. De start van de Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas is niet kunnen doorgaan. Zoek je Tik Tak Sarah Bumba of een ander Ketnet Junior-programma.

Zing en dans tijdens een heleboel straffe optredens van onder andere. Nadat ook andere medewerkers zich onwel. Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas.

Download de gratis Ketnet Junior-app of surf naar wwwketnet-juniorbe. De show moet last minute afgezegd worden door een probleem met de leverancier waardoor het. Door een aantal coronabesmettingen in zn team kan de.

De show moet last minute afgezegd worden door een probleem met de leverancier waardoor het podium niet kon worden opgebouwd. Hier vind je onder andere een borstvoedingshoekje luierkussens eetstoeltjes. Ook de rest van de Ketnet Zomertour gaat door zoals gepland.

Vrijdagavond bleek een van de teamleden voor de podiumopbouw positief voor corona. Deze zomer strijken we opnieuw neer met een bruisend festivaldorp op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Zeedijk 1 8380 Zeebrugge DDMMYYYY.

En speciaal voor de allerkleinsten is er het peuterhoekje van Ketnet Junior handig voor jong én ouders. We verwachten jullie vanaf 14u op het Evenementenplatform. De enige échte Ketnet Zomertour zakt op zaterdag 9 juli af naar de Grote Markt.

Momenteel hebben we 15 uitzendingen in ons archief waarvan de eerste in juli 2021 is uitgezonden. De KetnetBand LikeMe Sarah Bavo en GameKeepers. With Elindo Avastia Juan Gerlo Tinne Oltmans Marie Verhulst.

Zing en dans tijdens een heleboel straffe optredens van onder andere. De Ketnet Zomertour wordt dit jaar ongetwijfeld opnieuw één groot feest en is bovendien gratis. De show moet last minute afgezegd worden door een probleem met de leverancier waardoor het.

Stefan Kerkhofs CEO van het Beringse bedrijf The Fungroup zit in zak en as. 10072022 0000 10072022 2359 EuropeBrussels Ketnet Zomertour in Zeebrugge. Kom van 1400u tot 1730u mee zingen springen en dansen op de beste muziek van Sarah en Bavo Kaatje Kamiel en Victor Samson en Marie Nachtwacht Gamekeepers De ketnetband en likeme.


Angela Jakaj Angelajakaj Sleepy Girl Angela Girl


Liandra Sadzo Ketnet Zomertour In Tienen Was Super Thx Film Nieuws


Pin Van Margot Op D5r Ketnet Beste Vrienden Kijken


Ketnet Be Lanceert Mijn 5r De Plek Met Tips Voor Jouw Verhaal Online Tool Helpt Kinderen Met Hobbels In Het Leven Beroemde Mensen Kinderen Verhalen


Pin On D5r


Pommelien Thijs Caro Likeme Seizoenen Haar Draaien Actrice


Ketnet Zomertour Foto S Ketnet Zomertour Tienen Foto S


Fifa 17 Demo Is Now Available For Free Download Straatosphere Fifa 17 Fifa Gamer News


Pin Van Fauve Rogers Op Likeme


Anouk Maas Komend Seizoen In Goede Tijden Slechte Tijden Musicals Theater Prachtige Vrouwen Seizoenen Vrouw


Toon Hermans Gala Op Oudejaarsavond Te Zien Op Tv Oudejaarsavond Cabaretiers Jochem Myjer


Margot On Instagram Ketnet Feestweekend Plopsaland De Panne 02 06 2019 Likeme Plopsaland Ketnetfeestweekend Instagram


Tommie Christiaan Anouk Maas En William Spaaij Hair Fotoshoot Musicals Achter De Schermen


Ketnet Musical Kadanza Together Vlaanderen Studio 100 Tickets Musical Musicals Musica


Pin Op Nieuws


Pin Van Tiany Vervoort Op D5r Mooie Serrie Televisieprogramma Beroemdheden Tieners


Junior Musical Wat Vinden Jeremie En Emma Eigenlijk Van Elkaar Musical Kinderen Emma

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel